Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Verianalyysissä sormen päästä otetaan pieni verinäyte ja sen laatua tarkastellaan mikroskoopilla

 

Terveveri

Terve veri. Veriplasma on puhdasta ja veressä on pelkästään pyöreäreunaisia, kuperia punasoluja ja joitakin määriä erilaisia valkosoluja.

 

Lymfakuormitus

Lymfaattisen järjestelmän kuorimitus l. imusuoniston ongelmat. Näytteen ulkoreunassa näkyy systemaattisia proteiinimassakuvioita.

 

lisämunuaisstressi

Lisämunuaisten stressi. Näytteen keskellä näkyy lumihiutalemainen proteiinimassakuvio.

 

 

Mitä veresi kertoo terveydentilastasi?

Vahva veri – terve ja voimakas keho!

Elävän veren ja kuivan veren analyysit ovat verikuvausmenetelmiä, joilla tutkitaan veren puhtautta ja sen vaikutusta optimaaliseen terveyteen. Menetelmien avulla voidaan havaita varhaisessa vaiheessa merkkejä esimerkiksi vitamiinien puutoksesta tai sisäelinten ylikuormituksesta.

Verikuvauksessa otetaan sormen päästä verinäyte ja sen tilaa tarkastellaan mikroskoopilla. Optimitilanteessa veressä on pelkästään pyöreäreunaisia ja kuperia punasoluja ja joitakin määriä erilaisia valkosoluja. Veriplasma on puhdasta. Muussa tapauksessa plasmasta voi löytää jätetuotteita, kuten happokiteitä, hiivoja, bakteerikasvustoja ja muita veriplasmassa esiintyviä eliöitä. Veri tutkitaan sekä nestemäisenä, että kuivahtaneena. Kun kuiva veri altistuu hapelle, sen rakenne muuttuu. Kun veri on täysin puhdasta ja keho on terve, tuloksena on tasaisesti kuivunutta punasolumassaa. Jos kuivuminen on epätasaista, veressä on ylimääräisiä ainesosia, jotka nähdään valkoisina proteiinikasautumina. Kasaumien perusteella voidaan tulkita, mitkä elimet ovat epätasapainossa ja mitä elämäntavoissa tai ruokavaliossa olisi hyvä muuttaa. Suurella osalla suomalaisista löytyy esimerkiksi hiivaa, joka johtuu länsimaisesta ruokavaliosta ja sokereista. Monilla näkyy myös  lisämunuaisten stressiä, imusuoniston kuormitusta, yliherkkyyksiä ja allergioita sekä magnesiumin puutosta. Melkeinpä jokainen on suolasta saatavien mineraalien ja lehtivihreästä saatavien entsyymien tarpeessa. Täysin puhdas veri on nykyään harvinaista.

Verianalyysi paljastaa sisäelinten kunnon sekä kehon puutostilat. Sillä voi seurata myös analyyttisen mittaamisen kautta terveyden edistymistä ruokavaliomuutoksen jälkeen. Verikuvauksesta asiakas saa kirjallisen verianalyysin verikuvineen, raportin veren tilasta sekä itsehoito-ohjeet optimaalisen terveyden saavuttamiseksi. Verta voi puhdistaa esimerkiksi emäksisten nesteiden, merisuolan, vihreäpitoisten kasvien sekä saviveden avulla. Seurattaessa hyvinvoinnin edistymistä on huomattu joillakin poistuvan useita ongelma-alueita pelkästään juomalla merisuolattua vettä. Näitä ovat esim. kuivan veren hajoamistila ja sukupuolielinten kuormitustila sekä elävässä veressä näkyvät verta sitovat fibriinikudosverkot. Sokeririippuvuutta aiheuttavat sokeria syövät hiivakasvustot ovat poistuneet osalta pelkästään juomalla puhdistavaa savivettä. Katso ”Ravinto” –otsikon alta tarkemmat ruokavaliosuositukset ja ohjeet merisuolatun veden juomiseksi.

Verikuvauksesta saat mukaasi raportin ja itsehoito-ohjeet. Yksityiskohtaisempaa tietoa osoitteista www.dropper.fi  sekä www.vapaa.info valitsemalla sivun alalaidasta www.vapaa.info sekä valitsemalla ylävalikon otsikoista "Verianalyysit".

Verikuvausta teen tarvittaessa yrityksissä, ja liikun ryhmien luokse pääkaupunkiseudulla. Verikuvaus, yksityiskohtainen analyysi ja sähköpostitse toimitettava raportti verikuvineen - kesto n.1,5h. Hinta 80€.


Aiheesta kirjoitettuja kirjoja:

Vapa, Peltoniemi, Puhdas veri – terveyden perusta
Young Robert O., PH-ihme